Slide

Tietosuojaseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §, laatimispäiväys 15.8.2018, päivitetty: 18.8.2023.

1. Rekisterinpitäjä
Hatrick Oy
Y-tunnus 0806281-2
Yhteystiedot: Pajatie 33
85500 Nivala

2. Rekisteriasioista
vastaava henkilö on toimitusjohtaja Sakari Niemelä
puhelin: 0500 285 129

3. Rekisterin nimi
Hatrick Oy:n asiakasrekisteri.

4. Rekisterin tietosisältö / henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisteriin henkilötietoja lisätään tilaajan itsensä toimesta. Asiakasrekisterissä on tilaajan / asiakkaan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, paitsi viranomaistoimien niin edellyttäessä. Henkilötietojen säilyttämisaika on 10 vuotta asiakkuuden päättymisestä lukien.

5. Mitä evästeitä käytössämme on ja mihin niitä käytämme

Google Analytics kerää tietoja kuinka asiakkaat etsivät tuotteita ja tietoja sivustoltamme. Google Analyticsin tiedoilla pystymme varmistamaan, että sivustomme vastaa kuluttajien tarpeita ja he löytävät etsimänsä helposti, sekä haluamme vinkkiä siitä, mitä osa-alueita meidän tulee parantaa. Haluamme nopeuttaa ja parantaa sivuston toimintaa sekä tehdä sivustosta käyttäjäystävällisen.

Tietoja emme käytä henkilökohtaisen tiedon keräämiseen emmekä sen välittämiseen kolmannelle osapuolelle. Google Analytics kerää tietoja millä sivulla olet käynyt ja kuinka kauan viivyit sivustolla ja mitä kautta sivustollemme olet tullut, sekä mitä klikkaat.

Voit poistaa tai kieltää tai hyväksyä kokonaan evästeet selaimessasi, se voi kuitenkin rajoittaa sivuston toimivuutta. LinkedIn-pikseli hyödyntää ensisijaisia ja kolmannen osapuolen pikseleitä. Jos haluat välttää tietojesi keräämisen markkinointitarkoituksiin, sinun täytyy kirjautua ulos LinkedIn, kun käyt sivuillamme.

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Asiakastietoja ei luovuteta eikä siirretä eteenpäin, paitsi viranomaistoimien niin edellyttäessä sekä luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ottamalla yhteyttä rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tai ilmoittamalla siitä kirjallisesti ja allekirjoitettuna sekä todistamalla henkilöllisyytensä rekisterinpitäjälle.

7. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tiedot säilytetään parhaiden käytäntöjen, hyvän tietoturvallisuuden ja lainsäädännön vaatimusten mukaisesti ulkopuolisilta suojattuina. Järjestelmää ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt ennalta määritellyt henkilöt käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämällä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla.

OTA YHTEYTTÄ