Slide

MEKS SP – Kiinteä ja avattava väliseinäikkuna

Hygieeninen ja ääntä eristävä väliseinäikkuna.

 

MEKS SP – ikkunaan on yhdistetty kiinteä ja avattava väliseinäikkuna.

MEKS SP -väliseinäikkunaan on asennettavissa sälekaihtimet hygieenisesti ikkunan sisään. Tällä saavutetaan ylläpitoa helpottavaa hygieenisyyttä, kun käyttöympäristönä on kovan käytön julkinen tila tai erityisesti hygieenisyyttä vaativa ympäristö. Kaihdinta käytetään vain avattavan puitteen puolelta.


Ikkunan puite ja karmi on valmistettu massiivimännystä, useasta lamellista toteuttaen. Tällä saavutetaan tiukasti mittansa ja muotonsa pitävä rakenne – ikkunoiden asennus helpottuu ja ikkunoilla on pitkä elinkaari.

 

Rakenteensa ja sälekaihtimien integroinnin ansiosta tuotteen ääneneristys on erinomainen. Tiivis rakenne ei ”vuoda” ääntä ja valittaessa mahdollisimman syvä karmi, äänen eristys paranee. Ikkunoiden välitilan lisääntyessä, myös äänen eristävyys paranee. 


Lataa MEKS SP tuotekortti

MEKS SP BIM Revit suunnittelukuvat

MEKS SP BIM Archicad suunnittelukuvat


MEKS SP -väliseinäikkunan käyttökohteet

Hygieenisyyden ja ääneneristävyyden ansiosta ikkuna soveltuu erinomaisesti moniin julkisiin kohteisiin. Tyypillisesti sitä käytetään sairaaloiden leikkaussaleissa ja potilashuoneissa sekä päiväkodeissa ja kouluissa.

MEKS SP -väliseinäikkunan ominaisuudet

Ikkunan avattavan sekä kiinteän osan lasit voidaan valita vapaasti.  MEKS SP -tuote tarjoaa rajattomat mahdollisuudet toteuttaa ääneneristys, turvalasitus, palonsuojaus tai röntgensuojaus ja varustaa kokonaisratkaisu sälekaihtimilla.

Ikkunaan on saatavilla myös palonsuojaus EI30- lasituksella karmisyvyydessä 105 mm ja 130 mm. Palonsuojaikkuna on tyyppihyväksytty.

Valitse lasit tarpeen mukaan

Ikkunan avattavan sekä kiinteän osan lasit voidaan valita vapaasti.  MEKS SP -tuote tarjoaa rajattomat mahdollisuudet toteuttaa ääneneristys, turvalasitus, palonsuojaus tai röntgensuojaus ja varustaa kokonaisratkaisu sälekaihtimilla.

Jos epäilet kohteeseesi suunniteltujen ikkunoiden teknistä sopivuutta, älä epäröi ottaa yhteyttä. Osaamme asiantuntemuksellamme ja tinkimättömällä palvelullamme opastaa oikeaan päätökseen

Ota yhteyttä:

Ota meihin yhteyttä, niin räätälöidään kohteellesi sopiva ikkunaratkaisu.