Slide

Päijät-Hämeen keskussairaala (2022)

Päijät-Hämeen keskussairaala

 

Hatrick on toimittanut sisäikkunoita Päijät-Hämeen keskussairaalan laajennusosaan.

Sisäikkunatoimitus sisälsi mm. ääni-, turva- sekä säteilysuojattuja sisäikkunoita.

Suomen toiseksi suurimman keskussairaalan uudisrakennuksen urakoi Lujatalo Oy ja arkkitehtisuunnittelun toteutti Raami Arkkitehdit Oy.

Rakennusvaihe 7 (RV7) käsittää keskusleikkausyksikön, synnytysten, vastasyntyneiden ja naistentautien yksikön, operatiivisten vuodeosastojen sekä välinehuollon ja logistiikan tilojen uudistamisen.

 

”Hankintavaiheessa Hatrick tuotteet tai yritys oli entuudestaan tuntematon, mutta yllätti positiivisesti. Myyjä oli asiantunteva, täsmällinen ja piti yhteyttä tarjousvaiheessa sinnikkäästi. (Tarjousvaihe oli pitkä -ensimmäinen tarjous 10/20 ja sopimus 3/21). Tilausvahvistukset tuli hyvissä ajoin työmaalle vahvistettaviksi ja tarkistettaviksi.”

 

Toimituserät olivat täsmällisiä ja täydellisiä. Jälkitoimituksia ei jäänyt ja laatu oli kerralla kunnossa. Toimittaja varmisti hyvissä ajoin, että sovitut toimituserät voi toimittaa, mikä helpotti myös työmaan reagointia toimituserien vastaanottoajankohtiin ja logistiikan varmistamiseen. Laatu, toimitusvarmuus ja yhteistyö jälkimarkkinointeineen antoi todella hyvän vaikutuksen.” – Iina Hyrylä, Jari Laulajainen, Kalle Savolainen / Lujatalo Oy

 

Kohde valmistuu 2022.