Slide

Päijät-Hämeen keskussairaala (2015)

Hatrick röntgenikkunat Päijät-Hämeen keskussairaalaan

Hatrick toimittaa MEKS RTG sisäikkunat Päijät-Hämeen keskussairaalaan. Röntgenikkunoita käytetään mm. sairaaloissa, hammas- ja eläinlääkäriasemilla sekä tiloissa joissa tarvitaan suojaa röntgensäteiltä. Röntgenlasien lyijyvastaavuudet valitaan vastaamaan vaadittua lyijypaksuutta. 1Pb, 2Pb ,2,5Pb, 3Pb tai 6Pb.

Röntgensäteilyn katkaisevan lasituksen lisäksi röntgenikkunan karmissa oleva lyijykatko estää säteilyn kulun karmirakenteen läpi sekä se kattaa myös asennusvälin. Täten Hatrick röntgenikkuna on todella turvallinen ja varma valinta sairaaloiden säteilytilojen suojaukseen.

Hatrick valmistaa sisäikkunoita vaaditun luokituksen mukaisesti palo- tai röntgensuojauksella sekä äänieristys- että muilla turvalaseilla.

Sairaaloihin ja muihin julkisiin tiloihin suunniteltu uusi MEKS SP varustetaan sälekaihtimilla, jotka ovat suojassa kiinteän ja avattavan osan välitilassa. Tuotteen ääneneristys on rakenteensa ansiosta erinomainen.

Tyyppihyväksytyt sisäpaloikkunat valmistetaan EI60, EI30 sekä EI15/E30 paloluokissa. Lisäksi tuotannossa valmistuvat ulkokäyttöön soveltuvat tyyppihyväksytyt paloikkunat EI30,EI15/ E30 paloluokissa.